Docenten - Eindexamenuitleg.nl

De deskundige docenten van eindexamenuitleg.nl

Wij weten hoe je slaagt.

Loes Dragt
Aardrijkskunde

Loes komt uit de gezellige stad Groningen in het Noorden van Nederland. Daar ging ze naar het Gymnasium en studeerde ze later Sociale Geografie en Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze cum laude afstudeerde.

Tijdens haar studie woonde ze een halfjaar in Sydney, Australië om vakken te volgen en maakte ze vele reizen naar onder andere Zuid-Korea, Mexico en de Verenigde Staten. Na haar bachelor verhuisde ze naar Utrecht om daar een masteropleiding Stadsgeografie te doen en schreef ze haar afstudeeronderzoek in de Canadese stad Toronto.

Ze besloot dat ze alle mooie dingen die ze over de wereld had gezien en geleerd wilde delen met anderen en ging weer terug naar de Rijksuniversiteit Groningen om de educatieve master tot Docent Aardrijkskunde te volgen. Daarmee haalde ze cum laude haar eerstegraads lesbevoegdheid en werd ze genomineerd voor de Onderwijs TopTalentPrijs. Inmiddels heeft ze ruim drie jaar ervaring als docent voor de klas en online.

In 2017 vertrok ze voor een lange reis naar Zuid-Amerika om daar vrijwilligerswerk te doen en Spaans te leren.Loes spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels, Duits en Spaans en is momenteel bezig met een cursus Portugees omdat ze naar Brazilië wil. Haar lievelingsdier is een koala.

Lees meer...

Begin nu met aardrijkskunde

havo vwo
Lasse Vuursteen
Wiskunde

Na VWO te hebben afgemaakt op het Wesselgansfort College in Groningen, besloot Lasse 2 tussenjaren te nemen om te backpacken en te werken in Azië en Australië. Hierna is hij gaan studeren: hij heeft inmiddels een bachelor Econometrie afgerond in Groningen en momenteel doet hij een Wiskunde master in Amsterdam.

Tijdens zijn studie heeft Lasse les gegeven op verschillende niveaus: zowel op de middelbare school als op de universiteit. Voor Eindexamenuitleg geeft hij de vakken Wiskunde A, B en C voor HAVO/VWO.

Begin nu met wiskunde

havo vwo
Marjolein Versteeg
Biologie

Marjolein heeft in 2011 haar gymnasium diploma cum laude behaald aan het Bataafs Lyceum in Hengelo. Ze had tijdens haar middelbare school periode al een sterke interesse in technische vakken en volgde daarom de profielen Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek. Na een mooie tijd op het vwo is ze naar Utrecht verhuisd en begon ze aan de studie Biomedische Wetenschappen.

Nadat ze ook deze studie met lof had afgerond volgde ze haar interesse in de biologie van de hersenen. Ze startte de master Neuroscience & Cognition aan de Universiteit Utrecht en deed onderzoek naar neurologische ziekten zoals Alzheimer, Parkinson en ALS.

Twee jaar lang voerde ze allerlei biologische experimenten uit, eerst in het UMC Utrecht, en later aan Harvard Medical School in Boston. In 2016 behaalde ze haar ‘Master of Science’ titel. Omdat ze ook de psychologische kant van de hersenen verder wil ontdekken is ze onlangs begonnen met een PhD in medische educatie bij het LUMC in Leiden. Daar onderzoekt ze denk- en leerprocessen in studenten die een medische studie doen.

Lees meer...

Begin nu met biologie

havo vwo
Tomaz de Jonge
Natuurkunde

Tomaz studeerde natuurkunde in Groningen. Vervolgens heeft hij via een premaster de switch gemaakt naar wiskunde.

Inmiddels heeft hij zijn master wiskunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Behalve natuurkunde docent bij einedexamenuitleg is Tomaz data scientist.

Begin nu met natuurkunde

havo vwo
Christiaan Brinkhuis
Geschiedenis

Christiaan komt uit het Drentse Coevorden en ging naar het Hondsrug College in Emmen. Tijdens zijn combinatie van gymnasium en vwo+ bloeide zijn voorliefde voor geschiedenis helemaal op. Met het profiel Economie & Maatschappij op zak, en eindexamencijfers voor alle 7 talen die werden aangeboden, vertrok hij in 2013 naar Groningen.

In 2017 rondde hij zijn bachelor Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen af, waarna hij aan dezelfde universiteit verderging met de master History Today.

In zijn master gebruikt Christiaan zijn historische vaardigheden om actuele maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Naast zijn studie heeft hij in heel wat commissies en besturen gezeten, maar hij vond en vindt altijd tijd om met een grote passie bezig te zijn: lesgeven. Christiaan geeft bijles in veel verschillende vakken, maar niet in geschiedenis – dat bewaart hij voor Eindexamenuitleg.nl.

Zijn favoriete periode is de Moderne Tijd, zijn favoriete snack een echte Groningse eierbal en zijn favoriete dier een vos. In zijn vrije tijd leest hij graag een boek of verovert hij de wereld als hij een strategiespel speelt.

Lees meer...

Begin nu met natuurkunde

havo vwo
Paul Kuyer
Economie

Paul studeerde economie en wijsbegeerte in Groningen, en behaalde een master wijsbgeerte in Rotterdam. Momenteel volgt hij de studie Business Information Management aan de Erasmus Universiteit.

Tijdens zijn studententijd gaf Paul in meerdere vormen les: maatschappelijke lessen op middelbare scholen en MBO’s en werkcollege International Business aan eerstejaars economie studenten op de RUG.

Naast de economie docent, is Paul de oprichter van eindexamenuitleg.nl.

Begin nu met economie

havo vwo

Ook bij eindexamenuitleg.nl werken?

Wij zoeken momenteel een docent voor:

  • M&O/bedrijfseconomie
  • Scheikunde
Neem contact op
X