Veelgestelde vragen - Eindexamenuitleg.nl

Veelgestelde vragen

Wat is eindexamenuitleg.nl?

Eindexamenuitleg.nl biedt online examentraining aan door middel van video’s en oefenvragen, voor leerlingen van het havo en het vwo. In je persoonlijke leeromgeving heb je toegang tot al het beeldmateriaal met bijbehorende oefenvragen voor het vak/de vakken van je keuze. Ook zijn er aanvullende oefenexamens en wordt je voortgang continu bijgehouden.
Bekijk havo trainingenBekijk vwo trainingen

Wat maakt eindexamenuitleg.nl uniek?

Eindexamenuitleg.nl is een online platform waar je voor meerdere vakken tegelijkertijd examentraining kunt volgen. Je bepaalt zelf over welke onderwerpen je uitleg wilt door middel van video’s en van welke onderwerpen je vragen wil maken. Er zijn oude examens beschikbaar waarmee je de eindexamenvragen van voorgaande jaren kunt oefenen en er zijn zelfs video’s waarin examenvragen apart worden uitgelegd. Vanaf je smartphone, tablet en laptop heb je toegang tot alle leerstof in een overzichtelijke en persoonlijke leeromgeving. Zo kun je je altijd en overal op je eindexamen voorbereiden.

Online examentraining is een makkelijkere en goedkopere manier om je voor te bereiden op je eindexamen dan reguliere methodes met klassikale besprekingen en oefensessies. Met Eindexamenuitleg.nl bepaal je zélf voor welke onderdelen je hulp nodig hebt en wat je nog extra wilt oefenen. Bovendien bieden wij onze volledige examentrainingen aan tegen zeer scherpe prijzen. Zo krijgt iedereen de kans om zich goed voor te bereiden op zijn of haar eindexamen.  

Wat kost eindexamenuitleg.nl?

Eindexamenuitleg.nl hanteert zeer scherpe prijzen. Om toegang te krijgen tot al het materiaal van een vak betaal je éénmalig maar 39 euro. Hiervoor krijg je uren aan beeldmateriaal met uitleg, oefenvragen en oude examens. Koop je meerdere vakken dan krijg je ook nog eens fikse korting! Ook kan je eindexamenuitleg als cadeaukaart of tegoedbon kopen. Nog niet overtuigd? Begin dan eens in de gratis omgeving met een vak. Gratis vakken kan je later altijd upgraden om volledige toegang te krijgen.

Garanderen jullie dat ik slaag voor mijn examens?

Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk op weg te helpen voor je eindexamen, maar je moet het uiteindelijk wel zélf doen! We kunnen je daarom geen slaaggarantie bieden. We zijn er echter wel van overtuigd dat je met onze hulp beter voorbereid het examen in gaat. Daarom bieden we je wél een niet goed-geld terug garantie. Dat betekent dat we je het volledige aankoopbedrag terugstorten als je ondanks onze hulp je examen toch niet hebt gehaald! Benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers? Op onze homepage staan enkele reviews. 

Wie verzorgt de eindexamenuitleg?

De eindexamenstof voor al onze vakken wordt uitgelegd door een diverse groep van enthousiaste docenten. Sommigen studeren nog, anderen doen een PhD of zijn werkzaam in de publieke of private sector, maar allemaal hebben ze een wetenschappelijke achtergrond in het betreffende vak en zijn zeer enthousiast om hun kennis te delen met jou. Bezoek onze docentenpagina om weer te weten te komen over onze docenten of om je meteen aan te melden voor een vak!

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Om een account aan te maken op Eindexamenuitleg.nl hebben wij alleen een geldig e-mailadres nodig en een gebruikersnaam die je zelf mag kiezen. Met deze gegevens kunnen wij je toegang verlenen tot je eigen persoonlijk omgeving in de website. Als je Facebook gebruikt om in te loggen, dan zijn de algemene voorwaarden van Facebook van toepassing.

Staat je vraag er niet bij?

Stel hem dan op ons contactformulier.

X